800 MHP'li Ak Parti'ye geçti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Boğaziçi Mahallesi'nde Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Halitli Köyü Derneği'nce düzenlenen toplantıya katıldı.

18.03.2014 11:00:53 0
800 MHP

 

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Boğaziçi Mahallesi’nde Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Halitli Köyü Derneği’nce düzenlenen toplantıya katıldı. Kayapa Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Akgül’ün yanı sıra Dernek Başkanı İrfan Karataş, dernek yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda, Mamak’ta ikamet eden ve Halitli Köyü’nden MHP’ye gönül veren 8 yüz kişi Ak Parti saflarına geçti. Partiye üye olan 8 yüz kişiden 20’sine temsili olarak rozetleri Akgül tarafından takıldı.

 31 Mart sabahı rozetimi çıkartacağım

Daima Millet Daima Hizmet sloganıyla yola çıkarak 5 yılda kimseyi ötekileştirmeyerek herkese eşit hizmet ettiklerini belirten Akgül, 31 Mart sabahı rozetimi çıkartarak kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz dedi. Ak Parti rozetini takan hemşerilerine hoş geldiniz diyen Akgül, “Buraya gönülleri birleştirmek için geldik. Her siyasi görüşe saygılıyız. Birlik ve beraberliğimiz şüphesiz ki en büyük gücümüz. İlçenin geleceğinde söz sahibi olmak için buradasınız. Kimseyi ayrıştırmadan, birbirimize siyaset uğruna engeller oluşturmadan tek vücut olacağız ve sizlerin de desteğiyle Mamak’ta tekrar yönetime yürüyeceğiz. Mamak’ın efendisi değil, hizmetkarı olmaya talibiz” dedi.

 Çalışanın yanındayız

Mamak’ta çalışana oy vereceklerini belirten Dernek Başkanı İrfan Karataş, bugüne kadar Akgül’ün Mamak’ta büyük hizmetler gerçekleştirdiğini ve 30 Mart’tan sonra da ilçeye hizmetlerinin çok daha fazla olacağına inandıklarını söyledi. AK Parti çatısı altında birleşerek, partinin bu yerel seçimlerde başarılı olması için çalışacaklarını dile getiren Karataş, “Başkan Akgül bugüne kadar kimseyi ayrıştırmadan herkese hizmet etti. Biz de bu gelişmeye kayıtsız kalmadık. Çalışanın yanında yer almaya geldik” diye konuştu.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04